Välkommen till Alumbra Stockholm!

Vi finns i Järfälla utanför Stockholm. Vi fokuserar på mindre serier med hög komplexitet, krav på hög kvalitet och problemlösning för kunden.

 

Affärsidé - Saltbadlödning och avancerad mekanisk konstruktion

Vi är ett av få företag i världen som specialiserat sig på saltbadlödning och högteknologisk tillverkning av mekaniska komponenter i aluminium. Vi arbetar finurligt, klurigt och utmanande. Här är allt möjligt. Det är du som sätter gränserna, vi tänjer ut dem. Våra ledord är nyfikenhet och uppfinningsrikedom. Noggrannhet och specialkompetens mixas med sunt förnuft och logiskt tänkande. Hantverk går före hastverk.

 

Ordet unik kan användas både om verksamheten och vårt team. Varje medarbetare är handplockad, väl utbildad, erfaren och näst intill oersättlig. Det är den kompetensen du får del av när du vänder dig till oss.

 

Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige, men vi exporterar också till bl a England, Spanien, Tyskland, Polen och Italien. Bland våra mest betydelsefulla uppdragsgivare märks Sivers Lab i Kista, Note Norrtelje och Saab, där vi arbetar med flertalet affärsenheter i Sverige.

 

Kontakt

Alumbra Stockholm AB
Nettovägen 6 Järfälla

Mail: info@alumbra.se

 

Våra lokaler

Alumbra Stockholm

 

Hitta hit