Arbeta hos oss

 

Alumbra söker NC-tekniker för 5-axlig fräsning

Alumbra AB söker nu en CNC-tekniker med inriktning på 5-axlig fräsning.
 
Verksamheten omfattar främst fåstycketillverkning av detaljer till kunder inom bl a försvarsindustri och medicinsk teknik, med högt ställda krav. Vi arbetar oftast i aluminium, men även i andra metaller och i plaster.


Vi söker en självständig person med erfarenhet från liknande arbete för verkstadsindustrin. Du behärskar ritningsläsning och programmering (både CAM och dialog), du ska kunna rigga, ställa och byta verktyg.


Kunskaper i någon av våra CAM-system (Master CAM och Edge CAM) är en fördel.  Du har industriteknisk utbildning från gymnasium eller liknande och behärskar svenska i tal och skrift. Svenskt medborgarskap krävs.


Arbetsplatsen är belägen i Saabs lokaler på Nettovägen 6 i Järfälla.

Alumbra AB har kollektivavtal, subventionerad lunch och tillgång till gym. 


Kontakta
Mekanikchef Göran Davidsson 073-4374534 goran.davidsson@alumbra.se

 

 

Alumbra söker konstruktör för plåtkonstruktion

Alumbra AB söker nu en kontruktör med inriktning mot plåt detaljer.

 

Verksamheten omfattar främst storskalig produktion av plåt till byggnads industrin. Vi arbetar framförallt i plåt upp till 5 mm, men även med montering av våra kunders produkter.

 

Vi söker en erfaren person med erfarenhet från liknande arbete. Du behärskar gängse konstruktionsprogram (CAD mm), du självständigt kunna arbeta mot kund med stöd av våra erfarna produktions specialister på Alumbra. Du arbetar direkt mot ledningen i bolaget.